top of page

La cuina no s’acaba quan s’apaga el foc

  • bgvcuines
  • 11 minutes ago
  • 2 min de lectura

Com ja sabeu, acostumem a parlar molt de fusta, de mides, de muntatges i de detalls que no es veuen. Però, al final, tot això només té sentit per una cosa:


El que passa després, quan la cuina ja és viscuda.


I una part important d’aquesta vida té a veure amb com mengem.

La nutrició no comença en un plat. Comença en una decisió: cuinar més a casa, organitzar-se millor, tenir un espai que convidi a fer-ho amb calma. Una cuina ben pensada no et canvia la dieta, però et posa les coses molt més fàcils.


Per això, des de fa un temps, col·laborem amb el Lluís Codina, el nostre nutricionista afiliat. No perquè “quedi bé”, sinó perquè compartim una manera semblant d’entendre les coses: sense fórmules màgiques, sense presses i amb els peus a terra.



ree

Ell treballa amb hàbits reals. Nosaltres, amb espais reals.


I al mig hi ha el mateix: el dia a dia de la gent.


No volem convertir la cuina en un temple ni la nutrició en una obligació.


Només creiem que quan l’espai acompanya, cuidar-se deixa de ser una lluita i passa a ser una rutina possible.


Si algun dia passes per l’exposició, ho veuràs.



Entre mostres de fusta i calaixos oberts, també hi tenim informació i un regalet del Lluís per vosaltres, per qui vulgui aprofundir-hi una mica més.


Al cap i a la fi, tant la cuina com la nutrició funcionen millor així: quan no fan soroll, però es noten.



No deixis passar l’oportunitat de rebre tot això i molt més directament al teu correu. Apunta't apretant aquí i deixa que BGV t’ajudi a fer realitat els teus somnis.


BGV - Mobles de cuina i fusteria interior

 
 
bottom of page