top of page

Descobreix la Nostra Nova Cuina amb Illa

Innovació i Estil de la Mà de "Trestrastos"

A BGV sempre busquem l'excel·lència i la innovació en cadascun dels nostres projectes. Aquesta vegada, ens hem unit amb els talentosos dissenyadors de "Trestrastos" per crear una cuina amb illa que no només és funcional, sinó també una veritable obra d'art a la llar.



Disseny i Funcionalitat en Perfecta Harmonia


La nova cuina menjador està pensada per ser el cor de la llar, on cada element ha estat acuradament seleccionat i col·locat per oferir la màxima eficiència i estil. La illa central, construïda amb melamina gris ciment, és el punt focal de la cuina. El seu acabat modern i robust no només és visualment atractiu, sinó també extremadament durador, ideal per resistir l'ús diari.


Materials d'Alta Qualitat


Per garantir la longevitat i la bellesa de la nostra cuina, hem optat per el porcelànic. Aquest material no només és resistent a les taques i les ratllades, sinó que també aporta un toc sofisticat i net a l'espai. L'elecció del porcelànic assegura que la teva cuina mantindrà el seu aspecte impecable amb el pas del temps.





Innovació en Cada Detall: Sistema de Campana "Bora"


Un dels aspectes més destacats d'aquesta cuina és el sistema de campana "Bora". Aquest innovador sistema d'extracció està integrat directament a la placa de cocció, eliminant la necessitat d'una campana extractora tradicional i alliberant espai visual. Amb "Bora", la ventilació es realitza de manera eficient, mantenint l'aire net mentre cuines.


Elegància i Practicitat: Tiradors d'Alumini i Melamina Blanca


Els tiradors d'alumini afegeixen un toc d'elegància i modernitat, complementant perfectament el disseny contemporani de la cuina. La melamina blanca, per altra banda, il·lumina l'espai i crea una sensació d'amplitud, fent que la cuina es senti oberta i acollidora.




Una Cuina per Viure i Gaudir


Cada detall d'aquesta cuina amb illa ha estat pensat per crear un espai on cuinar i compartir moments amb familiars i amics sigui un veritable plaer.


La combinació de materials d'alta qualitat, tecnologia innovadora i un disseny excepcional fa d'aquesta cuina un lloc on la funcionalitat i l'estil es troben en perfecta harmonia.




Convidem a tothom a descobrir aquesta increïble cuina menjador i a experimentar de primera mà com la col·laboració amb "Trestrastos" ha resultat en un espai únic i memorable. Estem segurs que t'encantarà tant com a nosaltres.


Visita'ns i descobreix la cuina dels teus somnis!





BGV - Mobles de cuina i fusteria interior

bottom of page