Vivenda a Castellnou de Bages

Projecte integral de interiorisme i execució dels treballs de fusteria i moblament interior, realitzat pel nostre departament tècnic i comercial. Es tracta de una casa unifamiliar situada a Castellnou de Bages que es va presentar a #construmat2019 i que actualment es el nostre #bgvshowroom al Bages.

Es tracta de un espai obert on la cuina i el moble del menjador prenen protagonisme. Es tracta de una cuina amb sistema gola negre amb portes de #fenixntm en color gris fosc. Les encimeres de #dekton les trobem incorporades al paviment de la estança amb peces de gran format.

La encimera de inducció amb extracció de recirculació de #bora ens ha permès dipossar del punt de cocció en el lloc desitjat sense instal·lacions i complint amb l'objectiu de les #pasivehouse. Tots els electrodomèstics de color negre mantenen la harmonia amb la encimera i gola.

El menjador contrasta amb la cuina utilitzant una fusta de roure vintage que ens aposta un contrast rústic, la part inferior esta folrada amb #dekton creant tota una plataforma massissa que oculta un gran moble de emmagatzematge. La il·luminació d'aquest espai és essencial per contrarestar els colors foscos que ens aporten gran elegància.

El rebedor s'ha fet a mida i és una combinació de llistons de fusta de roure, mirall i #neolith.

La part privada de la vivenda s'ha realitzat amb tons mes clars, hem col·locat un parquet sintètic de color roure que puja per la paret de la suite creant un preciós capçal il·luminat.

Les portes son lacades blanques com l'armari de l'habitació.

bgv construmat

bgv cuina fenixntm

bgv cuina fenixntm

bgv cuina fenixntm

bgv bora

bgv rebedor

bgv dekton

bgv

bgv capçal

bgv capcal

bgv capçal

bgv armari

bgv portes

bgv

@ bgv 2020 / Tots els drets reservats

  • Blanco Icono LinkedIn
  • Blanco Icono Pinterest
  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanca Facebook Icono