Oficinas Ancert | Sant Cugat del Vallés

Oficines de nova implantació disseny de l'estudi d'arquitectura blossom.

Hem fabricat sostre amb panells de fusta amb forma triangular formant un avisper e integrant il.luminació i climatització. Unes graderies per a zona de descans, que destaca sobre un panel.lat que resegueix el mateix disseny del sostre lacat in situ en color gris fosc.

El taulell de recepció també l'hem construït i lacat in situ en color blanc que destaca sobre la divisió amb llistons de fusta.

Un còmode i gran office en tons negres dona servei de descans als treballadors.

Oficinas Ancert

bgv recepcio

bgv oficines

bgv oficines

bgv oficines

bgv oficines

bgv oficines

bgv oficines

bgv oficines

bgv oficines

bgv oficines

Project in progress

bgv oficines

bgv oficines

bgv oficines

Project in progress

bgv oficines

Project in progress

bgv oficines

Project in progress

bgv oficines

Project in progress

bgv oficines

Project in progress

bgv oficines

Project in progress

bgv oficines

Project in progress

bgv oficines

Project in progress

@ bgv 2020 / Tots els drets reservats

  • Blanco Icono LinkedIn
  • Blanco Icono Pinterest
  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanca Facebook Icono