DSC00218-HDR BR.jpg

Habitatge unifamiliar a l'Ametlla del Vallés

Habitatge unifamiliar de nova construcció en la que hem realitzat els treballs de fusteria interior, mobiliari de cuina . S'ha optat per portes lacades blanques llises, i unes grans portes de mides especials de 250 cm d'alçada integrades al sostre i que s'amaguen en les parets per donar amplitud al espai.

La escala tambè ha estat executada per BGV amb esgraons de fusta massissa.

La cuina blanca emfatitza el caràcter lluminós i espaiós d'aquesta casa que ha optingut el certificat de Pasive House.

El punt càlid ens l'aporta la zona de columnes de la cuina que amb color fusta s'amplia cap al rebedor integrant parets i armari rebedor en el mateix formant tot un bloc .

 

bgv cocina blanca
bgv cocina blanca
bgv casa ametlla
bgv aplacado recibidor
bgv puerta lacada
bgv escalera ametlla
bgv escalera
bgv escalera madera
bgv puerta lacada