Dúplex a Solsona

Reforma de dúplex a Solsona, disseny de l'estudi #cc45interiorisme.

BGV va fabricar els esgraons de fusta de roure que es van tenyir del color del paviment ceràmic imitació parquet de Porcelanosa.

Es va fabricar a mida el moble de la llar de foc existent amb mobles de calaixos de gran capacitat, que alberguen tots els equips electrònics.

Es van lacar les portes existents de color blanc a conjunt del sòcol i es va fer una plafonat a la porta de entrada per ocultar la caixa dels tèrmics i caixes de empalmes, quedant aquest espai net i lliure de instal·lacions visibles.

A la cuina es van lacar les portes existents de color blanc i es va col·locar una barra de fusta a conjunt de la escala amb uns tamborets.

L'habitació de la suite es va folrar el capçal amb una fusta grisa que oculta una tira de led que ens aporta un extra de calidesa a aquesta estança.

A la planta superior es va fer un estudi amb una gran taula per a dues persones i unes grans prestatgeries.

moble llar de foc
moble llar de foc
escala de fusta
escala de fusta
armari corredera
aplacat habitacio
aplacat habitacio
barra office