BB Construmat 2019

El maig del 2019 bgv vàrem estar presents a BB Construmat.

Vam presentar una cuina amb portes de color gris fosc de fènix anti ditades combinat amb el sistema de obertura gola de color negre. La encimera porcelànica de #Dekton que es prolongava pel paviment ens va aportar elegància al espai. Tots els electrodomèstics que no eren integrats es van instal·lar de vidre negre de la firma #Whirpool.

La gran paret folrada de pissarra negra magnetica ens va aportar un toc innovador i casual on els assistents podien deixar les seves impressions.

Com a distribuïdors oficials vàrem presentar la nova encimera #Bora Pure amb el sistema de extracció integrat, en aquest cas mitjançant la recirculació ja que estàvem en una pasive house.

El moble del menjador fer a mida destacava per les seves gran dimensions i capacitat de emmagatzematge, essent l'ùnic moble d'emmagatzematge existent. Novament tota la part inferior es va folrar amb dekton de 4 mm convertint.se el moble en un bloc monolític de Dekton que s'obria mitjançant calaixos amb obertura push. La part superior plena d'armaris i realitzada amb fusta de roure vintage al oli ens aportava el caliu a l'estança.

A la zona de nit vàrem instal.lar un parquet de fusta de roure amb nusos acabat al oli que contrasta amb les portes lacades i manetes negres.