Club de Tennis La Salut | Barcelona

BGV ha realitzat la renovació dels vestuaris i recepció del Club de Tennis de La Salut.

S'han utilitzat panell fenòlic en tons grisos per realització de taquilles i divisió dels espais de wc, dutxes ,vestuaris i bancs.

S'ha instal.lat un parquet vinílic en la zona de vestuaris per donar calidessa i elegància a l'espai.

La recepció s'ha realitzat amb mobles integrats en el panel·lat de la paret, al igual que les portes d'accés als vestuaris que queden enrasades amb el mateix amb un color noguer. 

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

bgv club tennis

@ bgv 2020 / Tots els drets reservats

  • Blanco Icono LinkedIn
  • Blanco Icono Pinterest
  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanca Facebook Icono