top of page

Disseny, Funcionalitat i Elegància

En aquesta ocasió, tenim el plaer de presentar-vos aquesta cuina que combina a la perfecció disseny i funcionalitat. Amb l´assessoria dels nostres experts dissenyadors, el client va optar per una sèrie de característiques que fan d´aquesta cuina un espai únic i sofisticat.


Característiques Destacades

  1. Portes amb propietat antipetjades: Una de les primeres decisions va ser l'elecció de portes amb propietat "antipetjades". Aquest innovador material és perfecte per mantenir la cuina impecable, minimitzant les empremtes dactilars i facilitant la neteja diària. A més a més de la seva funcionalitat, aquestes portes afegeixen un toc de modernitat i elegància al conjunt. (adjuntar foto ports i peu de foto posant que són fenix)

  2. Perfil gola de color negre: Per aconseguir un aspecte minimalista i contemporani, es va seleccionar un perfil gola de color negre que permet prescindir de tiradors tradicionals. Aquesta solució no només millora l'estètica de la cuina, sinó que també proporciona una experiència més ergonòmica i còmoda en obrir i tancar els mobles.

  3. Placa d´Inducció amb Extractor Incorporat Siemens: La placa d´inducció amb extractor incorporat de la marca Siemens és un altre dels elements destacats d´aquesta cuina. Aquest innovador electrodomèstic no només estalvia espai en combinar dues funcions en un, sinó que també ofereix una excel·lent eficiència i rendiment. Amb Siemens, la cuina es converteix en un lloc on cuinar és un veritable plaer.

  4. Frontisses Blum i guies Grass: No podem deixar de banda l'elecció de frontisses Blum i guies Grass, les marques líders del mercat. Aquestes frontisses i guies asseguren un funcionament suau i durador dels calaixos i portes, garantint la màxima qualitat i satisfacció a llarg termini.


Frontisses Blum, Guies Grass, Portes antipetjades

Un resultat que ens enorgulleix

Estem molt contents amb el resultat de la cuina. Cada detall ha estat seleccionat acuradament per oferir un espai que no només sigui estèticament agradable, sinó també altament funcional i durador. La combinació de materials i tecnologies d'alta qualitat assegura que aquesta cuina no només compleixi les expectatives, sinó que les superi.





Esperem que aquesta presentació us hagi inspirat per al vostre proper projecte de cuina. Al nostre showroom, podràs explorar més opcions i comptar amb l'assessoria dels nostres dissenyadors per crear la cuina dels teus somnis.


Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te a fer realitat la teva visió!



Estem a Solsona - Catalunya (Espanya)



bottom of page